Optimized Padel Logo

Våra padelhallar i Varberg

I dagsläget har vi två padelhallar i Varberg som erbjuder padelspel på alla nivåer. Båda ligger nära Coop Forum vid Breared och i anslutning till båda finns gott om parkeringsplatser.

Padelhall Varberg Center

Optimized Padel Center

Optimized Padel Center är en padelhall som är cirka 1100 kvadratmeter stor med en takhöjd på 8,8 meter. I hallen finns fyra padelbanor, omklädningsrum för damer och herrar samt motionscyklar för den som vill värma upp innan padelmatchen. I hallen finns också en varuautomat där man förutom kalla drycker även kan köpa bollar och grepplindor samt hyra racketar.

Allmänna ytor och en padelshop

I padelhallen finns också utrymmet Entresol som är 65 kvadratmeter stort. I Entresol finns sällskapsyta, läktare och padelshopen där du kan köpa din padelutrustning. Utrymmet används också som samlingsyta vid företagsevent.

Optimized Padel Arena

Arena-hallen är vårt senaste tillskott. Hallen har en yta på cirka 1000 kvadratmeter och en takhöjd på 11 meter. I hallen finns tre stycken moderna padelbanor varav en är en Center Court. I hallen finns ett Entresol-utrymme på 90 kvadratmeter med tillgång till bastu i hallens omklädningsrum.

Optimized Padel Arena är en riktigt modern anläggning perfekt för både träning och tävling med närhet till både havet och centrum.

Padelhall Varberg Arena
Padelhall Varberg Outdoor

Våra utomhusbanor

Vi har två härliga utomhusbanor i nära anslutning till hallarna. Banorna ligger vid Ploq-macken med adress Semaforgatan 2, perfekt cykelavstånd när ni åker från stranden och vill runda av dagen med after Padel.
Omkläddningsrum finns tillgängligt i Optimized Padel Center.

OBS: Banorna bokas genom Matchi, på Padel View Factory