Om Varberg Padelklubb

Varberg har sedan 2016 en egen padelklubb. I Varberg Padelklubb finns tränande och tävlande medlemmar i ett flertal klasser. Att vara medlem i föreningen ger dig flera förmåner utöver att du blir en del av en klubb med bra gemenskap och sammanhållning.

Padelkurser och privatlektioner i padel

Varberg Padelklubb är en förening där alla åldersgrupper är välkomna. I dagsläget har vi träning för vuxna, men när den nya hallen står klar vid årsskiftet kommer också juniorverksamhet att startas.

I Varberg Padelklubb finns fyra utbildade padeltränare och kurser på både nybörjarnivå och avancerad nivå erbjuds. Padelkurserna hålls med fyra deltagare per grupp under sju veckor. Vi erbjuder även privatlektioner för den som vill utveckla sitt padelspel. Kontakta oss för att veta mer och för att boka din lektion.

Padeltränare Varberg Emil Olsson
Padelliga och seriespel Varberg

Tävlingar, klubbmästerskap och andra aktiviteter

Som medlem i Varberg Padelklubb kan du också representera klubben under tävlingar. Vi har i dagsläget ungefär lika många tjejer som killar som tävlar för klubben.

Även inom klubben hålls flera aktiviteter som är förmånliga som medlem. Bland annat kan du vara med och tävla mot andra medlemmar i Varberg Padel League och i klubbmästerskap. Som medlem handlar du också med rabatterat pris i padelshopen.

Så blir du medlem i Varberg Padelklubb

Ett medlemskap i Varberg Padelklubb kostar 250 kronor om året och köps via bokningssidan Matchi.se. Läs mer och bli medlem här

Det går också bra att kontakta oss eller komma förbi i padelhallen i Varberg så berättar vi mer om padelklubben.

Varbergs Padelklubb Medlem